14 marzo 2011

idea: Crear Grup de Consum

Es podria crear un Grup de Consum com una alternativa al model de comerç i consum actual. Es podria iniciar a partir de gent d'Alaró que ja forma part d'algun d'aquests col·lectius, o bé contactar amb productors i comerciants locals.

Alguns enllaços (segur que n'hi ha molts més):

20 comentarios:

 1. Hola,
  hi ha un grup de consum aquí a Alaró, sa majoria de gent és estrangera i es grup no és gaire gros. Mos duen cistelles ecològiques cada 15 dies (perquè no hi ha prou demanda per fer-ho setmanalment, supòs que si hi ha més gent interessada es podria fer més sovint), ho feim mitjançant "això és vida". Hi ha cistelles de 15 i 20€.
  Si estàs interessat avui dimarts mos duen ses cistelles a Los DAmunt, a n'es parking, entre les 18:30 i les 19h. Qui ho reparteix és en Teo, pots xerrar amb ell i t'ho explicarà tot.
  Salut!

  ResponderEliminar
 2. M'agradaria saber més coses del grup, el problema és que a casa els dimarts capvespre ho tenim una mica malament. Amb qui podria xerrar per tenir més informació?
  Gràcies
  Salut
  jaume

  ResponderEliminar
 3. En arribar a casa te passaré s'e-mail d'en Teo, que és qui reparteix ses comandes i du tot això. I ho comentaré a sa parella que ens ho va explicar a nosaltres i també te pas es seu e-mail, d'acord?
  Si vols saber més coses... podem quedar algún día, noltros també ho tenim malament es dimarts però aquesta parella ens ho guarda i passam per casa seva a les 21h i ho recollim.
  S'hauria de xerrar, pot ser també es podria canviar es dia.
  Tornaré a escriure.
  Salut!

  ResponderEliminar
 4. Hola Jaume,
  es e-mail d'en Teo és: aixoesvida@gmail.com. A ell li pots demanar tot lo que vulguis, ell és qui ho du tot i qui t'ho pot explicar millor.
  De totes maneres si puc ajudar-te qualsevol cosa més, aquí estic.
  Salut!

  ResponderEliminar
 5. Hola a tots

  http://www.youtube.com/watch?v=VCnh-TjviPE

  Aquí teniu una petita ajuda per fer ràpidament una compra dels productes d'Això és Vida a traves de la pagina web www.aforavila.com que per cert ja està activa.

  La pagina té cosetes que qualque vegada no marxen massa bé, per qualsevol problema posau-vos en contacte amb jo o enviau-me un e-mail que expliqui el que passa i jo informaré els programadors, així com suggerències o queixés..

  Esper que vos sigui útil.

  Moltes gràcies i salut

  ana

  ResponderEliminar
 6. Bones Marta

  Gràcies per la informació. Ara escriuré a en Teo i li demanaré un parell de coses.
  Gràcies i salut
  Jaume

  ResponderEliminar
 7. De totes maneres, he estat mirant es link que ha passat n'Ana i pot ser estaria bé ajuntar-mos per poder obtenir més coses. Vull dir que jo estic interessada en tenir carn ecològica i fruita, sa carn només he vist que la ofereixen a ecoilla i la duen a domicili si sa comanda és major de 100€, pot ser es podria fer una comanda comú.
  Pot ser es podria millorar aquest grup de consum que ja hi ha i anar ampliant amb possibilitats d'ampliar aliments ecològics a consumir.
  No?

  ResponderEliminar
 8. hola Marta
  Pel que fa a la carn, jo se que a Palma hi ha la carnisseria can Miquel, que si no vaig malament és carn ecològica. Està prop de la Creu Roja i nosaltres de vegades hi anem a comprar.
  Podem quedar un dia a la plaça, fer un cafè i parlar-ne. Justament nosaltres aquest cap de setmana el tenim una mica ocupat però si vols, podem quedar per la propera setmana.
  Tu proposa un dia.
  salut

  ResponderEliminar
 9. uy, a mi me va bé gairebé sempre, jo estic d'excedència i estic lliure... a disposició de sa meva filla, per ara.
  Aquest cap de setmana que ve, per ara el tinc lliure.
  Com vulguis tú.

  ResponderEliminar
 10. Ya nos contaréis lo de la carne porque yo también estoy muy interesada.

  ResponderEliminar
 11. Marta i Jaume, jo també estic interessada amb el tema de la carn!
  Aquest dissabte dia 2 a la plaça a les 18h, quedam per parla-ne?
  Si no posam dia i hora no quedam...

  Una abraçada!

  ResponderEliminar
 12. Ok Agnes,
  crec que dissabte també han quedat els del grup de coworking a sa mateixa hora.
  Per mi bé, podem quedar allà mateix... i si quedam una mica abans? 17:30h??

  Un besso!

  ResponderEliminar
 13. bones a totes

  Quedem idò el dissabte a las 17:30 a sa Plaça de la Vila d'Alaró!!

  Salut
  Jaume

  ResponderEliminar
 14. Hola un altre cop

  Full penjar un article aquest blog i no se com fer-ho. Em vull subscriure però no em va bé. Ho faig aquí i ja veurem si algú ho sap penjar a un altre lloc. L'article parla de Educar poc a poc (Slow).

  http://www.consumer.es/web/es/educacion/extraescolar/2011/03/18/199539.php

  Salut

  ResponderEliminar
 15. Ahora mismo lo colgamos en una entrada, Jaume.
  Gracias!

  ResponderEliminar
 16. He anat a la plaça i no he vist a ningu. Per tornar a quedar, millor si ens donem qualque pista per reconeixer-nos.
  salut

  ResponderEliminar
 17. Hola a Tots!

  Me encantaría formar parte del grupo de consumo, pero mi mallorquín todavía no da para enterarme mucho. En fín, si todavía es posible, diganme que tengo que hacer, sería genial!

  Salut!
  angi

  ResponderEliminar
 18. Hola Angi!

  Pues hay un grupo de consumo aquí en Alaró, recojemos las cestas los martes por la tarde, cada 15 dias, de 18:30 a 19h en el parking de Los Damunt, hay cestas ya hechas de 15 y 20€ pero ahora hay una página web: www.aforavila.com donde puedes personalizar la cesta con los productos que más te convengan.
  El chico con el que tratamos se llama TEo y es de Aixo es vida, así que si quieres unirte al grupo o bien te pasas por el parking dentro de 15 días (justo hoy había recogida) o bien escribes a TEo: aixoesvida@gmail.com.
  O quedamos para hablar un día en la plaza y te cuento más cosas.

  Saludos!
  (ah, también estamos mirando si podemos traer carne ecológica, todavía está en trámites saber dónde nos sale mejor de precio y cómo lo haríamos, al saberlo lo comentaremos)

  ResponderEliminar
 19. Jaume,
  què se sap de sa carn?
  si me passes es telèfon puc cridar jo i demanar que m'enviin un llistat de preus.

  ResponderEliminar
 20. ja tinc els preus però no els tinc en format electrònic. Espero tenir-los per enviar-los a tothom qui estigui interessat.
  Salut
  Jaume

  ResponderEliminar