03 mayo 2011

grup de consum: carn ecológica

Bon dia a tots/es

S’està creant a Alaró un grup de compra de carn ecológica. Ara  encara estem organitzant la manera de fer comandes de la carn ecològica a la carnisseria (Can Miquel. Palma). Les comandes es faran per correu electrònic directament a la carnisseria i un repartidor de la carnisseria la durà a Alaró un cop per setmana. La carn no es repartirà casa per casa sino que es quedarà sempre al mateix lloc (Son Tugores, per exemple) i allà cada una de les persones que ha fet la comanda agafarà la seva.
S’està concretant amb la carnisseria la manera de pagar les comandes. Si no hi ha res de nou, hi haurà dues maneres: pagar en efectiu cada cop que et duen la comanda o pagar mitjançant transferència bancaria el mateix dia que t’han diut la comanda.
Sigui com sigui la manera de pagament, totes les persones que vulguin comprar carn d’aquesta manera, el primer que han de fer és pagar un depòsit a la carnisseria de 50€. Això es pagarà perquè és la manera que tindrà la carnisseria de poder cobrar les comandes si alguna persona no paga.

Espero en pocs dies poder-ho concretat tot. Si algú te qualque idea o proposta, no dubti dir-ho.

Salut

2 comentarios:

  1. Hola! jo estaria interessada. Em qued a l'aguait de saber notícies.

    ResponderEliminar
  2. Hola Marga,
    si mires a sa finestreta de "grup de consum" que hi ha davall sa foto principal de Sa Panera, allà t'explica com ha quedat es tema de sa carn ecològica.
    Marta.

    ResponderEliminar