22 febrero 2012

agenda: taller de teatre

Taller de Teatre Casal Son Tugores. Alaró.


Concebo el teatre com un art que ens permet tornar a aprendre a jugar i a observar amb atenció cap a l'exterior. També entenc el teatre com eina lúdica dintre d'un espai protegit i aïllat del món de les regles i obligacions. No importa equivocar-se, no hi ha ridícul. Tractarem de crear un nou món, nous personatges, situacions i històries. 
Us convido a tots i totes que tingueu interès en jocs teatrals i d'improvisació cada dissabte a les 17’00h (aprox. fins a les 18.30h) al Casal Son Tugores, Alaró. 

Pròxima reunió aquest dissabte 25 de febrer.



Intentarem desenvolupar petites escenes de grup, el treball serà col•lectiu (incloent als participants en tots els processos de desenvolupament de l'obra). El nostre primer objectiu és passar-s’ho bé i crear un camp per a permetre'ns el luxe de jugar, sent adults.“

Angi Mandolini és alemanya de pares argentins, viu des de fa 1 any a Alaró. Les seves passions són el teatre i la música. A més està intentant aprendre mallorquí. 

Duu fent teatre des dels 16 anys en diversos grups a Bon, Berlín i Bons Aires i va treballar com monitora d'arts escèniques per a nens en un centre cultural de Madrid i amb adolescents en situació d'exclusió social en un centre de prevenció d'addicions a Berlín. 
Mai ha dirigit una obra pel seu compte i us convida a participar en aquesta aventura. 

Pel futur planeja un taller per a nens de 8-12 anys. (Per favor contactar si estau interessats.) 
Per mes informació: Angi Mandolini..... mandolini@gmx.de

Ho organitza: Angi Mandolini. Hi col·labora: Ajuntament d'Alaró.


---------------------------------------------------------------------------------------------------
CASTELLANO

Taller de Teatro
Casal Son Tugores. Alaró

„Concibo el teatro cómo un arte que nos permite volver a aprender a jugar y a observar con atención hacia el exterior. También entiendo el teatro cómo herramienta lúdica dentro de un espacio protegido y aislado del mundo de reglas y obligaciones. No importa equivocarse, no hay ridículo. Trataremos de crear un nuevo mundo, nuevos personajes, situaciones e historias. 
Os invito a todos y todas que tengan interés en juegos teatrales y de improvisación cada sábado a las 17'00h (aprox. hasta las 18.30h) en Son Tugores, Alaró. 
Próxima reunión este sábado 25.02.


Intentaremos desarrollar pequeñas escenas de grupo, el trabajo será colectivo (incluyéndose a los/las participantes en todos los procesos de desarrollo de la obra). Nuestro primer objetivo es pasarlo bien y crear un campo para permitirnos el lujo de jugar, siendo adultos. “


Angi Mandolini es alemana de padres argentinos, vive desde hace un año en Alaró. Sus pasiones son el teatro y la música. Además está intentando aprender mallorquín. Lleva haciendo teatro desde los 16 años en varios grupos en Bonn, Berlín y Buenos Aires y trabajó como monitora de artes escénicas para niños en un centro cultural de Madrid y con adolescentes en situación de exclusión social en un centro de prevención de adiciones en Berlín.


Nunca ha dirigido una obra por su cuenta y os invita a participar en esta aventura. 

Para el futuro planea un taller para niños de 8-12 años. (Por favor contactar si están interesados.)
Para mas información: Angi Mandolini..... mandolini@gmx.de

Organiza: Angi Mandolini. Colabora: Ajuntament d'Alaró.

No hay comentarios:

Publicar un comentario