24 febrero 2012

carta recibida en apoyo a las clases de danza de Carlos Miró en Alaró



    • Benvolguts amics,


      probablement ja sabreu que s'ha denunciat l'activitat de dansa d'en Carlos 
      Miró. Com alaroners que estimam la 
      cultura i la diversitat volem oferir el nostre suport; hem preparat una carta per a la qual cercam signatures. Si voleu col·laborar trobareu el text a la tenda Aima Alaró, avui capvespre i demà matí.







      Aquest és el text del nostre escrit:
      Alaró, a 24 de febrer de 2012


      Benvolgut Sr. Joan Simonet, Batle d’Alaró,
      Benvolgut Sr. Llorenç Perelló, Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alaró,


      Com a alaroners als qui ens interessa el fet cultural, volem fer-vos saber que ens agrada molt esser i viure a un poble on es fomenta la creativitat i la manifestació cultural en totes les seves vessants, i que ens agrada molt poder participar-hi i permetre que els nostres nins i joves en puguin gaudir.
      Per això mateix, volem manifestar de forma expressa el nostre suport al ballarí i coreògraf Carlos Miró, que des de fa tres anys ha mantengut una activitat de dansa a la qual ens agrada molt dur-hi els nostres fills i participar-hi també alguns de nosaltres, i si més no, gaudir del que és un privilegi pel poble: que una persona amb la seva demostrada vàlua i la necessària titulació doni classes de dansa clàssica al nostre mateix poble, només redunda en la millor oferta d’aprenentatge i formació cultural d’un poble com el nostre.
      Per tot això, volem demanar-vos que faceu el possible per a que no s’interrompi el procés d’aprenentatge i preparació dels nostres fills, que volem que puguin seguir anant a les classes d’en Carlos Miró sense sortir del nostre poble, com bé ho hem pogut fer al llarg de tres anys.
      Estam segurs que hi ha maneres de que això sigui possible. Tal volta la declaració de la seva activitat com a d’interès general o d’utilitat pública.
      Creiem que mantenir la presència de l’activitat oferta per en Carlos Miró només millora la proposta cultural del nostre poble i no fa mal a ningú.


      Una salutació cordial,

No hay comentarios:

Publicar un comentario