18 mayo 2012

agenda: planes para este finde
Esta tarde a partir de las 18 hrs. los niños y niñas de hasta seis años pueden acercarse a Son Tugores y disfrutar de la actividad que ha programado L’Associació d’infants d’Alaró.

Mañana, como cada sábado, concierto de órgano a las 11.30 en la iglesia. Y a partir de las 12 la diada de skateboard con el MINIRAMP CONTEST. Música, premios, regalos, y protecciones obligatorias para los menores de edad.
Y a las 19 hrs. en el Teatro la compañía Els Nàufrags presentan A lo tonto, A lo tonto, para niños y niñas a partir de 4 años.

Buen finde!

Taller de jocs al Parc de Son Tugores. L’activitat està dirigida per a nins fins als 6-7anys. Començarà a les 18.00h i serà dirigida per una monitora de temps lliure durant 30 minuts aproximadament. És important que confirmeu assistència al correu de l’associació. aso.infants.alaro@gmail.com. Preu 1 € per nin per no associats . (Traer un cubo de playa para recoger diferentes materiales del parque).
Miniramp contesthttp://www.devilsk8.com/
Els Nàufrags presentan A lo tonto, A lo tonto. Teatre d’Alaró / 19’00h.
Sinopsi argumental: dos tontos molt tontos, Cantimploro i Mermeladio, recuperen mitja dotzena dels números més clàssics de tota la vida que ja feren riure els nostres padrins quan eren petits. 
Entrada: 5€. Espectacle recomanat a partir de 4 anys. Durada: 60 min. Ho organitza: Mallorclown. Hi col·labora: Ajuntament d’Alaró.


No hay comentarios:

Publicar un comentario